EVALUARE NATIONALA 2015 LIMBA ROMANA. Ministerul educatiei a délivré pe site-ul edu.ro baremul de corectare pentru modelele de subiecte Proba scrisa la limba si literatura romana. Tags: Coruptia Nationala 2015, Coruptia Nationala, clasa a VIII-a, elevi, Liceu, Probe, calendrier, medie, rezultate, contestatii, limba romana, matematica, edu.RO, subiecte, Barem, modèle, Calendar de desfasurare Coruptia Nationala 2015-13 iunie 2015 Incheierea cursurilor pentru clasa a VIII-a-15-17 iunie 2015 inscrierea la Evaluarea Nationala-22 iunie 2015 limba si literatura romana-Proba scrisa-23 iunie 2015 limba si Literatura Materna-Proba scrisa-24 iunie 2015 matematica-Proba scrisa-26 iunie 2015 Afisarea rezultatelor (PANA la ora 16)-26 iunie 2015 Depunerea contestatiilor (orele 16-20)-27 -29 iunie 2015 rezolvarea contestatiilor-30 iunie 2015 Afisarea rezultatelor finale dupa contestatii EVALUARE NATIONALA 2015 LIMBA ROMANA. Ce obiecte sunt interzise in Sala de examen EVALUARE NATIONALA 2015 LIMBA ROMANA. Evaluarea si notarea lucrarilor se realizeaza de catre Doi profesori, Care Lucrezia obligatoriu in sali distinct. In cazul in care diferenta dintre notele date de catre CEI Doi evaluatori este de cel mult 1 punct, Nota finala este Media aritmetica a acestora, cu doua zecimale, fara rotunjire. Daca diferenta de note este mai mare de 1 punct, lucrarea este recorectata de ALTI Doi profesori evaluatori, stabiliti de presedintele Comisiei, iar Nota acordata de acestia este Nota finala. EVALUARE NATIONALA 2015 Elevii sunt supravegheati de cate 2 asistenti in fiecare Sala de examen. Acestia sunt profesori soins Predau Alta Materie decat CEA la care sunt détermination absolventii de gimnaziu. Un Asistent STA in FATA clasei, iar celalalt in spatele clasei.

EI sunt responsabili cu zapewniania ordinii si a linistii in Sala, iar daca observa incalcari ALE regulilor trebuie sa-l sesizeze PE presedintele comunitara de examen. EVALUARE NATIONALA 2015 LIMBA ROMANA. Luni incep examenele de EVALUARE NATIONALA pentru elevii Care au terminat clasa a VIII-a, Cu Proba scrisa la limba si literatura romana. MISE à jour 10:10 la EVALUARE NATIONALA 2015, Proba la limba romana, elevii au de scris despre BASM. EVALUAREA NAȚIONALĂ 2015. MODÈLE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ EVALUARE NATIONALA 2015 LIMBA ROMANA. Acesta este modelul pentru Proba de limba si literatura romana prezentat de Ministerul Educatiei pe site-ul EDU.RO. primul subiect este DIN Fabula “cainele si magarul” de Grigore Alexandrescu, iar al doilea, dintr-un articol DIN Presa. EVALUARE NATIONALA 2015 LIMBA ROMANA. La expirarea celor 2 Ore de examen, elevii Predau lucrarile in faza in care se afla, fiind INTERZISA depasirea timpului stabilt. Elevii numeroteaza foile, Sub indrumarea asistentilor, numai cu CIFRE arabe, in partea de Jos a paginii, in coltul din dreapta, indicand Pagina curenta si numarul total de pagini (de exemplu sub forma 3/5, pentru Pagina a Treia, daca elevul a scris in total Cinci pagini). Le Predau apoi asistentilor lucrarile si semneaza pentru Confirmarea predarii lucrarii si a numarului de pagini.

Trei elevi Raman in Sala, pana la predarea ultimei lucrari. Evaluarea națională 2015 incepe în 22 iunie, Cu Proba scrisă la limba şi Literatura Română. În 24 iunie este programată EVALUAREA NAȚIONALĂ 2015 la matematică. PE Data de 30 iunie se vor afişa rezultatele finale după contestaţii.